Verhuizen met een kleintje in Den Haag.

Verhuizen met een kleintje in Den Haag.

14 mei 2019 0 Door Irene

We gaan het allemaal wel eens een keer meemaken, of hebben dit al meegemaakt. Verhuizen met een kleintje in huis. Ja dat gebeurt nou eenmaal. Je woont heerlijk in je paleisje, maar stiekem heb je of een ander mooi paleisje gevonden of wordt je paleisje te klein omdat er een volgend kleintje in de buik begint te groeien. Noem de redenen maar op, maar het kan iedereen overkomen. En gelukkig is dat volkomen normaal.

Nou ga ik zelf verhuizen in Den Haag en blijf ik in het mooie Den Haag wonen. Want ik wil hier gewoon niet weg, maar mijn paleisje voldoet helaas niet meer aan onze gezinssamenstelling. En ja, dat werkt dan gewoon niet. Dus de zoektocht naar een nieuw huis was gestart, en verrassend snel vonden we het ideale paleis om ons leven verder te leiden. Nou verliep die zoektocht makkelijk, maar dan komt de volgende. Zelf hebben wij niet een super grote auto of rijbewijs om een vrachtwagen te besturen. Dus willen wij natuurlijk de hulp inschakelen van een verhuisbedrijf.  Het is gewoon makkelijk om professionals hierbij te hebben. Nou helpt de familie natuurlijk ook met alles inpakken en daarna uit te pakken, maar het vervoeren laat ik liever aan professionals over. Alvast sorry pap, want ik weet hoe graag jij mij overtuigt dat ook jij dit kan. En ik weet dat je het kan, maar toch. 

De verhuizers vinden. 

Nou moet je dan het juiste bedrijf zien te vinden dus ging ik zoeken op ‘verhuisbedrijf Den Haag’. Want ja om ze nou uit Rotterdam te halen is natuurlijk totaal niet nodig. En ja daar kwamen de zoekresultaten al naar boven. Zoveel bedrijven kwamen er naar boven. Dat je dan moet gaan selecteren. Je pakt altijd als eerst de zoekresultaten die bovenaan staan bij ‘verhuisbedrijf Den Haag’. En deze bedrijven ga je dan natuurlijk vergelijken. En ja, waar kijk je dan naar? Ga je kijken naar de recensies? Ja ik doe dat wel, want als je lees ‘heeft meerde kasten en bedden kapot laten vallen.’ Ja niet gezien bij mij. De prijzen? Ja dat ook wel een beetje. Dat is natuurlijk logisch, waarom het dubbelen betalen als een ander verhuisbedrijf net zo goed is voor minder geld. Zo bespaar je toch een beetje en kan je alle helpers toch goed trakteren op een kopje koffie met iets lekkers. Dat wordt nooit afgewezen namelijk. Dus je moet goed voor jezelf kijken wat werkt voor jou. 

Ik ga verder met inpakken!