Bescherm je dierbare mobiel

Bescherm je dierbare mobiel

9 januari 2021 0 Door Irene

Als er iets is wat er belangrijk is in de 21ste eeuw, is het wel een mobiele telefoon. Ik kan net als bijna iedereen op onze wereld niet meer zonder. Om de zoveel tijd even kijken of je een berichtje hebt gekregen. Is er iemand van mijn vriendinnen vandaag jarig? Moet ik nog wat bankzaken regelen? En misschien straks nog even een foto plaatsen van dat avondje stappen afgelopen vrijdag. Alles wat wij weten, hebben en belangrijk vinden staat tegenwoordig online en daarmee op onze mobiele telefoons. Hierom is het belangrijk dat wij onze mobieltjes goed beschermen. Je wil natuurlijk niet dat die kapotgaat en je al jouw dierbare informatie daardoor kwijtraakt. Daarvoor kan je proberen om erg voorzichtig met je telefoon om te gaan. Maar het is nog simpeler om gewoon een telefoonhoesje te kopen!

 

Waarom een hoesje?

De schade is erg makkelijk gemaakt. Even je telefoon uit je handen laten glippen op straat, waardoor deze op de stenen stoep valt. Of je schuift hem onbedoeld thuis van jouw bureau af, waardoor hij precies omgekeerd op het laminaat van de woonkamer belandt. De gevaren zitten in een klein hoekje en de schade is snel aangericht. Een telefoonhoesje kan ervoor zorgen dat je scherm niet kapotgaat in zo’n val. Of dat deze geen interne schade oploopt. 

 

In alle soorten en stijlen

Een standaard roze of transparant hoesje zit er deze dagen niet meer in. Een telefoonhoesje moet stijlvol zijn, het is eigenlijk een accessoire geworden die moet aansluiten op je outfit. Gelukkig zijn er vele soorten en stijlen van telefoonhoesjes. Door de bomen zie je tegenwoordig alleen het bos bijna niet meer. Een van de grotere bedrijven die de telefoonhoesjes echt als accessoire ontwerpt en laat passen bij jouw outfit, zijn de case24.com telefoonhoesjes. Zij bieden hoesjes aan voor elk type telefoonmerk in verschillende soorten en stijlen. Naast dat de hoesjes een mooi design moeten hebben, kunnen deze tegenwoordig ook een functionele uitvoering hebben. Zo kan je jouw portemonnee bijna vervangen voor een telefoonhoesje! 

 

De persoonlijke variant

De telefoonhoesjes gaan verder dan mooie kleuren en designs. Je kan nu zelfs jouw eigen telefoonhoesjes maken. Hiervoor kan je een foto met een vriendin of jouw man opsturen naar het bedrijf dat de telefoonhoesjes maakt, waarna je vervolgens die foto op jouw telefoonhoesje zal hebben staan. Zo kan je jouw persoonlijke herinnering voor altijd bij je dragen bij jouw onmisbare mobiel. Dat maakt jouw mobiele telefoonhoesje weer net iets persoonlijker en specialer. Kijk wel uit dat je vriendinnen geen ruzie gaan maken over wie er wel of niet op de foto van jouw telefoonhoesje staan!