Totale bescherming van jouw huis en gezin

Totale bescherming van jouw huis en gezin

25 januari 2019 0 Door Irene

Als moeder doe je er alles aan om jouw gezin te beschermen. Zo zorg je er altijd voor dat jouw kinderen zich veilig bij jou voelen en dat alles beveiligd is. Zo ook jouw huis en dierbare bezittingen. Toch is het lastig om altijd een oogje in het zeil te houden. Je bent immers niet hele dagen thuis. Je moet werken, sporten, boodschappen doen etc. Het huis is dan ’s middags soms onbewoond en ook ’s avonds kun je wel eens op stap zijn met het gezin of partner. Inbrekers kunnen dan gemakkelijk hun slag slaan. Dit is een eng idee. Je wil natuurlijk niet thuiskomen met jouw partner en kinderen en een leeggeroofd huis zien. Dit maakt iedereen bang en laat een onveilig gevoel achter. Lees hieronder wat je kunt doen.

Bescherm persoonlijke bestanden en privéactiviteiten

Inbrekers worden steeds slimmer. Zo ook met het internet. Via webcamspionage en ransomware kunnen hackers toegang krijgen tot onder andere privébestanden, foto’s en soms zelfs een kijkje nemen in het huis. Dit is een heel eng idee, aangezien dit allemaal op een onbekende locatie gebeurd. Je moet er niet aan denken dat iemand de foto’s van je kinderen te pakken krijgt of privébestanden als rekeningen, boekingen etc. Door middel van het afsluiten van een abonnement die bescherming biedt op het internet kun je dit voorkomen. Dit kan zelfs toegepast worden op mobiele apparaten. Jouw privacy en die van het gezin wordt gewaarborgd, waardoor niemand bij jouw persoonlijke bestanden kan komen. Hackers maken geen schijn van kans meer.

Alarm

Ook het installeren van een alarm in huis zorgt voor een extra veilig gevoel. Verschillende bedrijven kunnen checks bij jouw woning doen om te kijken welk alarmsysteem het beste past bij jouw wensen en huis. Een alarmsysteem zorgt ervoor dat de inbreker zo weinig mogelijk tijd heeft om spullen mee te nemen, als hij eenmaal binnen is. Een sirene gaat namelijk af wanneer een ongewenst persoon de woning betreedt. Dit schrikt natuurlijk af. Een inbraakmelding wordt gegeven aan de meldkamer, zodat hij snel gepakt wordt. Dit is een fijn gevoel voor de kinderen en voor jezelf. Je zet bijvoorbeeld dit alarm aan als iedereen gaat slapen of als je weggaat. Je kunt een alarm ook koppelen aan je smartphone, zodat je altijd hier controle over hebt.

Mistgeneratoren

Ook mistgeneratoren zijn ideaal voor huisbeveiliging. Indien een inbreker de woning betreedt, zal er zeer dichte mist worden verspreid. Hierdoor ziet de inbreker geen hand voor ogen meer. Ook kan er geregeld worden dat de huisbewoner of meldkamer een signaal hiervan krijgt. De inbreker zal snel weg willen, aangezien hij schrikt en niets meer ziet. Ideaal voor als je een dagje weg bent. Je kunt een mistgenerator plaatsen in iedere kamer die je beveiligd wil hebben. De mist laat geen schade achter op spullen en is niet tot nauwelijks zichtbaar.