Snel in shape in een wetsuit

Snel in shape in een wetsuit

10 januari 2019 0 Door Irene

In december genieten we allemaal volop van de feestdagen en de heerlijke hapjes en drankjes die daarbij komen kijken. We laten geen stukje kerstbrood of oliebol liggen, want in januari gaan we toch weer flink aan de slag om gezonder en fitter te leven. Nu de decembermaand achter ons ligt is het tijd om je goede voornemen ook daadwerkelijk uit te voeren. Eet dus wat meer groente en fruit en laat vette snacks staan. Net zo belangrijk als gezond eten is voldoende sporten. Als je er niet op zit te wachten om te zweten in de sportschool kan je kijken of een watersport iets voor jou is. In een wetsuit ben je super snel weer in shape.

Een watersport voor iedere vrouw

Het leuke van watersport is dat er keuze is in ontzettend veel verschillende sporten. Er is voor iedere vrouw wel een watersport te vinden die bij haar past. Trek dus snel een wetsuit aan en kijk welke variant jou het meest aanspreekt. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit surfen, wake boarden, kite surfen en zeilen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer opties. Ga met je wetsuit eens langs bij een watersportschool bij jou in de buurt en laat je informeren over de mogelijkheden.

Ga op les bij de watersportschool

Als je voor het eerst een watersport uit gaat proberen kan je natuurlijk niet gewoon je wetsuit aantrekken en zonder verdere begeleiding het water op gaan. Bij iedere sport is het belangrijk dat je de basistechniek onder de knie krijgt. Als je, gewapend met een wetsuit, langs gaat bij een watersportschool om je te laten informeren over de diverse opties kan je je meestal direct inschrijven voor een proefles. Zo kom je erachter of de desbetreffende watersport inderdaad bij jou past.

In een wetsuit werken aan je summer body

Ben je na de proefles helemaal enthousiast? Ga dan op les, zodat je de techniek goed onder de knie krijgt. Nog een voordeel van het op les gaan is dat je een stok achter de deur hebt om je wetsuit aan te trekken en daadwerkelijk te gaan sporten. Je zal merken dat je steeds meer plezier krijgt in je watersport naarmate je er behendiger in wordt. Je wetsuit zal je met steeds meer plezier aantrekken. Naast het feit dat je steeds meer plezier beleeft aan je sport werk je ook nog eens keihard aan een strak summer body in je wetsuit.