Maak thuis werken makkelijker

Maak thuis werken makkelijker

28 mei 2019 0 Door Irene

Heb jij als mama je eigen webshop en wil je er meer uithalen? Dan is online adverteren wellicht iets voor jou. Je legt de zorg van online adverteren bij anderen neer, waardoor jij je lekker op je gezinnetje kunt focussen.

Werken vanuit huis

Thuis werken is de perfecte oplossing voor moeders. Of je nou een werkende moeder bent die er vaker voor de kinderen wil zijn, een huismoeder die gewoon wat meer wil werken, of je bent bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof en wil toch thuis door kunnen werken. Het opstarten en optimaliseren van jouw eigen website is dan de perfecte oplossing voor jou. Het runnen van je eigen webwinkel kan gewoon vanaf je laptop in huis. Hierdoor kun je werken wanneer je wil, en heb je nog genoeg tijd over om met je kinderen door te brengen. Komt er iets onverwachts tussendoor? Geen probleem, de website loopt niet weg. Flexibiliteit is key bij het beheren van je eigen website.

Online adverteren  

Een goed idee, maar geen idee hoe je een eigen website moet beheren? Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel online marketing bureaus die jou daarbij kunnen helpen. Door middel van Search Engine Optimization (SEO) komen er meer bezoekers op jouw website. Een ander tool dat online marketing bureaus gebruiken, is online adverteren, ook wel Search Engine Advertising (SEA). Hierbij gaan zij jouw website promoten via betaalde advertentiekanalen. Hierdoor kun je meer omzet uit je marketing campagnes halen, de naamsbekendheid van je website vergroten en bijvoorbeeld je Google Ads rendement verhogen.

Online marketing bureaus kunnen je bij al deze zaken helpen door middel van online adverteren. Door geautomatiseerde SEA campagnes wordt de doeltreffendheid van je webshop beter en leidt het online adverteren direct tot meer verkopen. Slecht presterende campagnes worden aangepakt en verbeterd, goed presterende campagnes worden verder uitgebreid om de opbrengst te maximaliseren.

Stress verminderen

Dit kost natuurlijk wat geld, maar de investering zal het waard zijn. Doordat online marketing bureaus deze taak van online adverteren van jou overnemen, heb jij meer tijd om met de kinderen door te brengen. De taak in handen leggen bij experts levert jou meer tijd op, maar ook minder stress. Het is een ding minder om over na te denken. Dat is ook fijn wanneer je bijvoorbeeld hoogzwanger bent. Werk gaat door, maar jij hoeft je minder zorgen te maken. Het leven is op dat moment al stressvol genoeg met vragen als: “hebben we alles wat we nodig hebben voor als de baby komt?” Of: “Hoe gaan we hem of haar noemen?” Door het online adverteren uit handen te geven, heb je meer tijd om op de belangrijke zaken in het leven te focussen.