Ook zo’n last van muggen ‘s nachts?

Ook zo’n last van muggen ‘s nachts?

29 juli 2019 0 Door Irene

Ook jij gaat dit jaar weer op vakantie, of misschien wel helemaal niet. Of je nu thuisblijft of lekker weg gaat, we hebben ieder jaar maar weer last van hetzelfde probleem ‘s nachts; muggen. Je wordt er toch gek van. Soms kan je helemaal niet slapen als er maar een zo’n klein beestje in je kamer zit, en als je dan wel in slaap valt zit je de volgende dag helemaal onder de bulten. Dat wil je natuurlijk niet, en al helemaal niet als je op vakantie gaat met de kids. Die zijn dan de hele nacht wakker door die vervelende muggen. Neem daarom altijd een klamboe mee als je op reis gaat, maar thuis is het ook handig om er eentje op te hangen in de slaapkamers.

Lekker rustig slapen

Meestal kunnen we niet slapen als we een mug horen omdat we gewoon weten dat we geprikt gaan worden. Maar als jij een klamboe hebt en dan nog een mug ergens buiten de klamboe hoort kan jij gewoon rustig gaan slapen, wetend dat die mug toch lekker niet bij je kan komen. Zo kunnen jij en je kinderen gewoon lekker in slaap vallen zonder het risico te lopen dat je de volgende dag de hele dag maar loopt te krabben aan die vervelende jeukbulten.
klamboe

Een klamboe in iedere kamer

Waar er iemand slaapt, daar moet een klamboe. Het is makkelijk te besluiten. Zolang er iemand gaat slapen in die kamer moet je ook een klamboe ophangen. Zo wordt er niemand geprikt en kan iedereen lekker slapen. En als je op reis bent is het ook nog makkelijk om mee te nemen, want die dingen nemen bijna geen ruimte in beslag. Je koopt er een paar en je bent alweer klaar voor dit en de komende zomers. Want je hoeft er immers maar een keer een paar van te kopen en die kun je dan iedere keer weer opnieuw gebruiken als de muggen weer tevoorschijn komen.

En dan genieten van je vakantie

Of jij je vakantie nu thuis of ergens anders viert, je kan er in ieder geval van genieten zonder last te hebben van die rotmuggen. Jij en je familie kunnen lekker slapen, en overdag loop je ook niet onder de bulten rond. Het is misschien een klein detail wat je vaak vergeet, maar nu zul je het nooit meer vergeten! Dan ben jij helemaal veilig van de muggen en dus vakantie klaar!