Kinderkleding, van welk merk ben jij fan?

Kinderkleding, van welk merk ben jij fan?

18 januari 2019 0 Door Irene

Onlangs is mijn zoontje 5 jaar geworden. Hij zit inmiddels in groep 2 en is al echt een grote bink. Na de zomervakantie mag die alweer naar groep 3, waar het echte schoolleven eigenlijk pas echt gaat beginnen. Stiekem heeft die er nog helemaal geen zin in. Hij vindt het wel prima dat spelen, knutselen en praten de hele dag. Daarnaast heeft die vaak ontzettend veel energie waardoor die tijdens het buitenspelen even zijn ei kwijt kan. Op dit moment mogen ze dit namelijk ruim 2 uur per dag doen, terwijl ze vanaf groep 3 maar max een uurtje buiten spelen per dag. Dat zal even wennen worden maar opzich wel fijn voor ons want wat zijn kleding betreft…

Kleine apenkoppen, niet te stoppen

Het is geen rustige speler om het zo maar even te zeggen en hij komt vaak thuis met kapotte broeken, shirts en truien omdat meneer weer wat te fanatiek aan het spelen is geweest. Voor mijn zus natuurlijk wat minder leuk maar voor mij weer een mooi excuus om kleding te shoppen en dat doe ik maar al te graag! Toevallig kwam ik laatst op een ontzettend leuke site uit met kinderkleding van allemaal verschillende merken. Het is dat ik nog geen eigen kind heb maar anders had ik de site waarschijnlijk helemaal leeg gekocht haha. Maar zoveel keuze maken het toch ook wel weer lastig want welk merk moet je nou kiezen?

De leukste van allemaal

Op de site sprongen twee merken er voor mij echt wel uit en dat Dsquared kinderkleding en Kenzo kinderkleding. Dsquared kinderkleding is bedacht door een Canadese tweeling en ziet er vooral ontzettend stoer uit. Ze hebben verschillende shirts, petten en sweaters en allemaal voorzien van een superstoer logo op de voorkomt. Voor de rest zijn deze mode items gewoon heel simpel met een toffe kleur zoals zwart, geel of groen. Stoere kleding voor stoere boys. Kenzo kinderkleding is ook een ontzettend tof merk en misschien toch wel mijn lieveling. Dit merk wordt gekenmerkt door de gekleurde leeuw die als logo dient. Voor mijn neefje heb ik bijvoorbeeld de Kenzo ‘racing’ tiger sweatshirt gekocht in het grijze met blauwe accenten. Ontzettend leuk en hij was er ook heel blij mee. Wel stiekem een maatje te groot zodat die der nog even in kan groeien. Hopelijk houdt die hem nog een beetje heel!

Een tof feitje! Kenzo is ook een kledingmerk voor volwassen dus mocht je opzoek zijn naar matchende kleding dan ben je bij dit merk zeker aan het goede adres.