IT IS VACAY TIME, samen met het gezin even weg.

IT IS VACAY TIME, samen met het gezin even weg.

22 juli 2019 0 Door Irene

Quality time hoort er helemaal bij. En het is ook zeker belangrijk om die tijd te hebben, want je wilt natuurlijk gewoon fijn wat tijd samen door brengen. Omdat iedereen eigenlijk altijd werkt, de kinderen op school zitten, in het weekend ook naar hun sport moeten, heb je niet altijd even veel tijd om met het hele gezin tijd samen door te brengen. Maar daar is vakantie dus ideaal voor. Want ja, hier ben je gewoon lekker samen en heb je echt tijd voor elkaar. Het klinkt altijd zo stom, echt tijd voor elkaar. Maar het is wel zo. We ondergaan het allemaal. Maar daarom kan vakantie zo belangrijk zijn, om gewoon even tot rust te komen en even mooie herinneringen maken samen met je gezin.

De voorbereidingen zijn eigenlijk het ergst van allemaal.

Kijk de reis die boeken we natuurlijk gewoon. Want zolang er ijsjes zijn en een zwembad aanwezig is, zijn de kinderen al blij. Maar je moet natuurlijk de koffers pakken, en de kinderen hebben altijd wel iets wat ze absoluut mee willen hebben. En dat moet natuurlijk ook in de koffer. Maar natuurlijk moeten belangrijke items ook de koffer in. Dan is het altijd even passen en meten hoe je alles mee gaat krijgen. Maar uiteindelijk komt dat helemaal goed. 

De reis er naar toe mag zo snel mogelijk gaan.

Zelf wordt je ook altijd onrustig van de reis en hoop je er natuurlijk zo snel mogelijk te zijn. Het lijkt net alsof kinderen dat alleen maar meer hebben. Want wat kunnen die onrustig zijn met de weg er naar toe. Maar ik snap ze wel, zelf wilde ik er ook altijd zo snel mogelijk zijn om mijn zwemkleren aan te doen en een bommetje te maken in het zwembad. Nou ik heb de tickets Turkije uit geprint en we zijn klaar om te gaan. 

Even helemaal tot rust komen en genieten.

Wanneer je eenmaal aangekomen bent op bestemming, dan is het tijd om te gaan genieten. En dat lukt natuurlijk aardig prima. Ik kan niet wachten tot ik met mijn grote liefdes aan het zwembad lig te genieten. Ook wanneer ik veel moet lachen om mijn kinderen omdat ze natuurlijk weer lekker onhandig zijn, hebben ze vast van mij, maar ook omdat ze vol aan het genieten zijn. En wanneer je kinderen genieten, dan geniet je zelf natuurlijk ook.