Huiselijke Trends

Huiselijke Trends

31 mei 2019 0 Door Irene

Tegenwoordig is het steeds meer gewild dat een huis er modern, strak en sfeervol uit ziet. Je ziet steeds meer mensen om deze reden dus vaak beginnen aan een verbouwing in huis. Iedereen wil meegaan met de trends van tegenwoordig. Dus dit roept om een verbouwing of een simpele switch van interieur of andere woonartikelen. Maar wat zijn de trends van tegenwoordig. Wat ik bedoel met modern, strak en sfeervol ga ik nu uitleggen. Met modern bedoel ik het meubilair. Niet meer zo een oubollig bruine bank, maar meer een mooie brede lange grijze bank waar heel de familie op past. Ook zijn van die hoge salontafels niet meer in. Simpel maar toch mooi en modern is naar wat men eigenlijk zoekt. De kleuren grijs, wit en zwart komen meert terug in een huis wat ‘’ strak’’ is ingericht. Oftewel een strakke woonsfeer heeft.

Een dingetje wat ik vooral steeds meer terug zie komen in woningen zijn opbouwspots. Deze spots kunnen letterlijk overal in huis geplaats worden. Dit kan in de keuken, badkamer, en zelfs in de slaapkamer. Het geeft je huis een wat ‘’ sjiekere uitstraling. Alleen die spots zijn wel wat duurder dan normale verlichting natuurlijk. Het geeft ook veel meer verlichting af, en het bespaart je ruimte. Want deze spotjes kunnen in het plafond verwerkt worden. Dus je hoofd er tegen aan stoten? Dat gebeurt niet.

Kleuren

Zoals eerder in deze blog geschreven komen de kleuren , grijs, zwart en wit meer terug. Dat noemt men ook wel de basiskleuren van het huis of onderdeel van de woonstijl die jij wilt creëren. Vaak kiest men er daarom ook voor om 1 bepaalde kleur vaker terug te laten komen. Zo kan de basis van je huis dus zwart, wit, grijs zijn met een tintje goud, blauw of noem maar op. Door dit te doen oogt het huis niet zo saai en creëer je nog een soort van karakter in huis.

Modern en technisch meubilair

Alles wat we dagelijks nodig hebben, onze dagelijkse behoeftes dus, worden allemaal een stuk technischer en moderner geproduceerd. Je kunt bijvoorbeeld in de keuken een smoothie mixer hebben staan waar geen eens een stopcontact voor nodig is. Lampen gaan met een klapje aan, en op tv kun je tegenwoordig ook internetten. De bank kun je zelfs met een afstandsbediening laten uitklappen tot een ligbank. En men probeert hier dus allemaal in mee te gaan. Al word het een dure grap, het is tegenwoordig niet ‘’oke’’ om niet mee te gaan met de trends.