Kleding en accessoires tot aan het plafond

Kleding en accessoires tot aan het plafond

10 februari 2019 0 Door Irene

Misschien heb jij wel een hele collectie aan handtassen. Of misschien wel schoenen, jassen, hoeden, truien, noem het maar op. Iedereen verzamelt wel wat, toch? Je moet immers een nieuw item bij iedere outfit kunnen combineren, en als je geen vaste stijl hebt, tja, dan moet je er maar wat meer van kopen. Heb jij dit probleem misschien? Te veel kleding hebben maar ook niets weg willen doen omdat je er toch iedere dag weer anders uit ziet? Dat zou kunnen, en hoe ga jij hier mee om?

Niets wel willen doen

Je weet eigenlijk wel dat je veel te veel kleding hebt, en dat je het eigenlijk weer eens moet uitzoeken en weggeven of misschien wel verkopen. Maar je kunt het niet over je hart verkrijgen, want dat ene kledingstuk draag je heus af en toe wel eens in de zomer, maar je doet gewoon het liefst iedere dag wat anders aan. Je kunt het nergens meer kwijt, maar je wilt het ook niet permanent kwijt. Het liefst haal je er nog een aantal kasten bij zodat je gewoon door kan blijven kopen.
Handtassen

Je hebt toch geen kledingstijl

Sommige mensen zijn casual, anderen zijn hipster, goth, punk, of boho, sommigen volgen de trends, anderen houden van vintage. Maar jij? Jij vindt het eigenlijk allemaal wel leuk. Je weet niet zo goed welke stijl je moet kiezen of je wilt er überhaupt niet maar één kiezen en daardoor kan er helemaal niets meer bij in je kast, o jee. Wegdoen is dus geen optie, en een stijl kiezen ook niet. Hoe kun je het dan toch een beetje overzichtelijk houden zodat je niet iedere ochtend urenlang voor de spiegel moet staan?

Toch maar een walk-in closet dan?

Als je er ruimte voor hebt is het helemaal ideaal, je hebt een goed overzicht van jouw kleding, en je hebt lekker veel ruimte om het op te bergen. Je kan het zelfs nog op stijl of op kleur sorteren, als je daar het geduld voor hebt. Je gebruikt wat plankjes voor jouw schoenen, handtassen, accessoires, en wat je dan ook maar kwijt moet. En je hangt de rest van jouw kleding netjes op. Misschien heb jij al wel een walk-in closet en denk je dat dit jouw probleem dus helemaal niet zal oplossen, maar ja, dan zou je er misschien nog een moeten aanschaffen. Als je echt niets kwijt wilt dan is de enige optie om ruimte te maken, het is maar net wat jij voor je kleding over hebt.