Grote maten dameskleding voor de zomer

Grote maten dameskleding voor de zomer

19 maart 2019 0 Door Irene

We zijn alweer halverwege maart. Het mooie weer komt er weer aan en langzaam kruipen we zo ook naar de zomer. Als vrouw wil je je altijd goed voelen en dat is in de warmere maanden niet anders. De meeste vrouwen hebben niet de standaard modellenmaten. Dit kan soms voor onzekerheid zorgen die nergens voor nodig is. Een maatje meer is ook prachtig en zolang jouw lichaam gezond is, hoef je je er niet druk over te maken. Grote maten dameskleding zie je steeds meer. Net als zogenaamde ‘plus’ modellen. Iedereen zou zich goed moeten voelen zolang ze gezond zijn en goed voor zichzelf zorgen, ongeacht het maatje dat op het kaartje aan de kleding vast zit, staat. Bij Chrissize hebben ze een ruim assortiment aan kleding, ook voor de zomer. Zoals bijvoorbeeld…

Jurken

Jurken zorgen over het algemeen voor een extra vrouwelijk gevoel. En het kan soms lastig zijn om jurken met een goede pasvorm te vinden in de reguliere winkels. Bij Chrissize zijn ze experts in een maatje meer en verkopen ze jurken die altijd goed passen bij vrouwen met meer rondingen. De jurken zijn stijlvol en je hebt ruime keus, speels of elegant. Kleurrijk of ga je voor zwart? Noem het maar op. Daarnaast heeft de website van Chrissize ook een ‘lookbook’ hier staan volledige outfits in die zijn samen gesteld met producten uit de webshop. Zo kun je meteen inspiratie op doen of een hele outfit in één keer scoren.

Blouses

Blouses zijn misschien wel het meest zomerse kledingstuk naast de slippers. Omdat Chrissize zich specialiseert in grote maten dameskleding zijn de blouses die zijn verkopen wel degelijk anders dan wat je in de meeste winkels ziet. De blouses zijn namelijk redelijk lang. Zo leggen ze het accent op lengte in plaats van breedte. De blouses zijn er in enkele kleuren of met een print. Door de lengte kun je ze stijlen als jurk of tuniek met een legging eronder en zo heb je ineens een tal van opties. Zoals met alle blouses in de zomer raad ik je wel aan om even op te letten welke stof je koopt. De meeste stoffen ademen namelijk niet zo goed in de zomer en dat zorgt voor nare geurtjes.

Leggings en treggings

Naast gewone broeken zijn er ook leggings en treggings te verkrijgen in grote maten dameskleding. Bij Chrissize zijn deze uiterst stijlvol en goed te combineren met allerlei soorten kleding. De broeken zijn licht van stof waardoor ze heerlijk te dragen zijn in de zomer als je het zat bent om wéér een zware of dikke spijkerbroek aan te trekken. Ga jij voor een simpele tregging die de basis is voor jouw outfit? Of wil je weleens iets anders en kies je een legging met een accentje?