De Creenstone jas: praktisch, stijlvol en duurzaam

De Creenstone jas: praktisch, stijlvol en duurzaam

19 januari 2019 0 Door Irene

In mijn zoektocht naar een goede buiten jas die tegen het Nederlands weerbestendig is kwam ik online het merk Creenstone tegen. Creenstone is een Nederlands kledingmerk van vrouwen die voor vrouwen ontwerpen. Mijn Creenstone jas is m’n nieuwe favoriet, je leest hier waarom!

Praktisch en stijlvol

Mijn leven speelt zich voor een groot deel buiten af. Ik woon dichtbij het strand, de bossen en de duinen. Wandelen, fietsen in alle weersomstandigheden doe ik bijna elke weekend. Een goede jas is daarbij noodzaak. Deze moet comfortabel en warm zijn. Daarnaast het liefst stijlvol genoeg om naar het werk te dragen. Tot op heden was het altijd een crime om een jas met goede kwaliteit te vinden die aan al deze wensen voldoet. De Creenstone jas voldoet en meer. Hij is warm, comfortabel, praktisch en stijlvol. Online heb ik de keuze gemaakt voor de Seaweed Coat met productcode CS8031183. Deze Creenstone jas is geschikt is om te dragen in de regen.

 

Duurzaam

De jas is aan de binnenzijde gevoerd met faux fur en draagt daardoor als een zachte warme deken. Het is alsof je een knuffel draagt. Geen bont is voor mij een voorwaarde. Ik wil geen onnodig dierlijk materiaal dragen. Deze Creenstone jas is aan twee zijden te dragen en heeft een fijne pasvorm. Het zijn twee jassen in één. De jas neemt in de kast echter niet de plek in van twee jassen en dat vind ik een enorm voordeel. Wie heeft er tegenwoordig genoeg plek in zijn kledingkast? Ik niet.

De Creenstone jas is heerlijk veelzijdig. De teddy coat is momenteel helemaal in. De jas voldoet daarmee aan de huidige trend. De andere zijde in groen en met zwarte bies is modern en tijdloos. Dit maakt de deze Creenstone jas goed draagbaar, ook wanneer de teddy coat trend weer voorbij is. Deze jas kan ik meerdere jaren op een modieuze manier dragen, heel duurzaam.

 

Bijzondere details

Naast de Seaweed coat ik heb een aantal ander jassen online bekeken. Wat opvalt aan de Creenstone jassen zijn de bijzonder details en gebruik van stoffen. De Creenstone jas is zowel in mat als glanzend materiaal te verkrijgen. Een aantal jassen kenmerkt zich door bijzondere stiksels. Een jas is vaak op meerdere manieren te dragen waarbij elementen van de jas afneembaar zijn zoals bijvoorbeeld de capuchon en/of een afneembaar fake fur deel. Dit geeft de mogelijkheid om de Creenstone jas op een eigentijdse manier te dragen voor langere tijd.

De Creenstone jas past om drie redenen perfect bij mij hij is praktisch, stijlvol en duurzaam.