De bh zonder beugel

De bh zonder beugel

11 mei 2019 0 Door Irene

De bh zonder beugel is hot! Ik weet wat jullie denken: wat weten moeders nou weer van de lingerie mode? Nou, ik kan je vertellen dat zodra praktische en comfortabele items in de mode komen, ik hier direct van op de hoogte ben en het met volle overgave aanmoedig! De soft bh’s is daar zeker één van. Niet alleen omdat ik beugels vervelend vind zitten, want dat valt reuze mee. Mijn probleem is meer dat de beugel bh’s na een aantal keer wassen niet meer zo mooi en lekker zitten als de eerste paar keren. De beugel draait naar buiten of de beugel schiet er ineens uit. Steekt er ineens een ijzeren beugel boven je T-shirt uit, minder charmant. Dit is mij inmiddels meerdere malen gebeurd, dus ben ik overgestapt op de bh’s zonder beugels.

Sexy

Ik weet wat menig man – en waarschijnlijk ook een hoop vrouwen – denken: een bh zonder beugel is alles behalve charmant. Daar is echter niets van waar. Ja, natuurlijk bestaan nog steeds de soft t-shirt bh’s die ook in die vreselijke huidskleur komen. En ondanks menig man – en vrouw – hiervan walgt, ligt deze bh toch in ieder laatje. Het is nu eenmaal handig onder een wit t-shirt toch! Maar deze soft bh’s zijn niet de enige bh’s die bestaan zonder een beugel. De bralette is inmiddels razend populair en komt in allerlei verschillende kleurtjes, stofjes en patroontjes. Ik ben fan! Alhoewel ik soms wel tegen de dikte van het materiaal aanloop. Het is wel erg niets verhullend, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik kwam dan ook laatst in de H&M een prachtige bh zonder beugel tegen, die wel voorgevormd was. Deze draag ik tegenwoordig het meest en helaas gaat de bh ook ten onder aan de wasmachine. Voordeel is dat de bh’s van H&M  niet zo duur zijn, dus dat ‘ie zo vervangen is.

Maten

Ik heb zelf niet de grootste cupmaat en ik kan mij voorstellen dat voor vrouwen met een grotere cupmaat het niet comfortabel en zelfs onhandig kan zijn om een bh zonder beugel te dragen. Hier heeft de lingerie industrie gelukkig gehoor aan gegeven: er worden genoeg bh’s in een grotere maat ontworpen waar de beugel in wordt weggelaten! En ook voor deze grotere maten zitten er een aantal bh’s tussen die zeker in het rijtje lingerie thuishoren! Al met al is het natuurlijk het belangrijkst dat je iets draagt waar je je fijn en mooi in voelt, dus wat lingerie betreft maak je je eigen mode!