Scoor jij altijd de beste deal?

Scoor jij altijd de beste deal?

15 augustus 2019 0 Door Irene

Sinds de komst van het internet hebben consument ruime keuze uit hun producten en waar de deze producten willen bestellen. Typ je product in, in de zoekmachine en de verschillende aanbieders vliegen je om de oren. Bij de ene is de korting op jouw product nog groter dan bij de ander. Kortom, alles wat je zoekt is tegenwoordig online wel te vinden. Maar hoe weet je nou zeker of je eigenlijk wel de beste deal scoort? Door een vergelijker te gebruiken. Benieuwd zo’n website voor je kan doen? Lees dan snel verder, we vertellen het je graag.

Een vergelijksite

Een vergelijksite, of vergelijker, is een website die jou product vergelijk op vele verschillende andere websites. Ze zoeken de website uit waar jouw product wordt aangeboden, vergelijkt de prijzen van iedere aanbieder en laat jou het beste resultaat zien. Maar is dat dan geen doorgestoken kaart hoor ik je jezelf al afvragen. Sommige van deze websites zijn inderdaad doorgestoken kaart en op andere websites betalen de aanbieders ervoor om als eerste getoond te worden. Toch geldt dit gelukkig niet voor alle vergelijkwebsites en zijn er ook “eerlijke” vergelijkers. Deze vergelijkers verdienen hun geld door advertenties op hun website te plaatsen maar alles wat ze aan jouw laten zien is geselecteerd op een eerlijke manier.

Welke producten kan zo’n site allemaal vergelijken?

Het antwoord op die vraag is veel, heel veel producten. Een bekende vergelijker is Bigshopper.nl. Op deze vergelijksite worden er ruim 18.000 merken, 1.300 aanbieders en bijna 3.000.000 producten met elkaar vergeleken. Als jouw product daar nog niet bij zit… Op deze site kun je producten vergelijken zoals rugzakken, elektronica, meubels of sportartikelen. En ze vergelijken producten van bekenden en onbekende merken zoals Nike, Adidas, Bosch, Sony, Vans, 3M en ga zo maar door. De resultaten die worden weergegeven geven altijd de “normale” prijs weer en de eventuele korting die de aanbieder op het product heeft. Zo weet je in ieder geval altijd hoe het ervoor staat en scoor jij geheid de beste deal.

Benieuwd geworden? Probeer het dan gewoon een keertje zelf! Een vergelijkwebsite is helemaal gratis, dus mocht het niks zijn dan zit je helemaal nergens aan vast. Toch weet ik zeker dat je na het gebruik van deze website nooit meer anders wil! Heb jij het al geprobeerd? We horen graag jouw ervaring dus laat wat van je horen in een comment.