Mason Garments: op stap met kind en man

Mason Garments: op stap met kind en man

2 januari 2019 0 Door Irene

Mama zijn is leuk. Dingen samen met het hele gezin doen zijn de hoogtepunten in deze carrière. Samen met elkaar genieten van leuke uitjes en even heerlijk ontspannen. Toegegeven, dat is best lastig te plannen. Je vriend of man heeft zijn werk en bezigheden, jij ook en als je al wat oudere kinderen hebt dan hebben zij ook activiteiten waar ze heen moeten. Om samen iets te plannen is best lastig. Maar als het dan lukt is het heerlijk om er met elkaar op uit te trekken. Die dagen vragen veel van jou en je partner. Veel lopen al of niet achter de kinderwagen en soms achter de kleintjes aanrennen die van je weglopen. Goede schoenen zijn onmisbaar voor zo’n dag. Jouw partner houdt misschien niet zo van shoppen, maar als je nog schoenen voor hem zoekt, kijk dan eens naar het modemerk Mason Garments.

Mason Garments: sneakers voor aan elke voet

Mason Garments verkoopt onder andere sneakers. Heerlijk voor een ontspannen dagje uit. En met Mason Garments aan zijn voeten, zal je man niet zo snel klagen over moeheid of pijn. DE schoenen worden van het beste materiaal gemaakt en zijn van de hoogste kwaliteit. Je zou het zo niet zeggen maar Mason Garments is een Nederlands merk. Het is opgericht door Rendi Aditia in 2012. Hij droomde al vroeg van een schoenenlijn die aansloot bij zijn wensen en interesses. En wat doe je dan? Nou, dan start je gewoon met ontwerpen en dan zoek je partners om je droom mee te realiseren. En dat lukte. De naam van zijn bedrijf verwijst ook meteen naar zijn motivatie Mason refereert naar  een masonic ideology. Dit betekent dat je je omringt door mensen die net zo gedreven zijn als jij en die er net zo hard naar streven om succesvol te zijn. En dat is dus duidelijk gelukt. De Mason Garments dames lijn is afwisselend, hip, luxe en aantrekkelijk. Een ideale schoen om een dagje uit mee te gaan.

Op stap dan maar

Nu jouw partner van schoenen is voorzien kun je lekker op stap met hem en de kinderen. Trouwens, mocht het je interesseren; Mason Garments heeft ook hele leuke dames sneakers waarop ook jij uren vooruit kunt. En ook deze zijn van het beste materiaal en hebben hele leuke designs. De kinderen zal dat nog niet veel interesseren, maar jullie als stel hebben dan een paar goede sneakers die nog modieus zijn ook en waarmee je gezien kan worden.