Hoe zorg je voor de perfecte uitstraling op een feestje?

Hoe zorg je voor de perfecte uitstraling op een feestje?

8 januari 2019 0 Door Irene

Op feestjes en feestelijke gelegenheden wil je er natuurlijk optimaal uitzien. Misschien ontmoet je je soulmate er wel en je kan nooit meer een nieuwe eerste indruk maken. Zodoende slooft iedereen zich altijd uit voor feestjes en dat is te begrijpen. In deze blog geef ik een aantal tips om er op belangrijke avonden of dagen optimaal uit te zien.

De perfecte outfit

Allereerst is je outfit natuurlijk erg belangrijk. De outfit kiezen is zodoende een belangrijke beslissing. Echter verschilt elke outfit weer voor per gelegenheid. Het sierlijkste is meestal een mooie jurk met een hoog paar hakken. Voor een gala moet je natuurlijk een lange jurk dragen. Voor een date zou je ook kunnen kiezen voor een broek en een mooie blouse. Probeer naast het feit dat je er natuurlijk supermooi uit wilt zien, niet te vergeten dat je je ook lekker moet voelen in de kleding. Dit zie je namelijk ook in je uitstraling. Een hoog paar hakken waar je niet 10 minuten mee kan lopen zonder blaren te krijgen kunnen misschien heel mooi zijn, maar het zal ook gaan opvallen dat je niet meer vlotjes kan lopen.

Sieraden en tassen

Bij een mooie outfit hoort uiteraard ook een mooie set sieraden. En simpele set met een paar glinsters is altijd goed te combineren. Soms zijn de over te top sieraden met enorm veel steentjes ook leuk. Voor tassen zijn er ook een aantal mogelijkheden. Zo is het bij een formele gelegenheid leuk om een clutch te gebruiken voor je belangrijke spullen. Voor dates en andere feestelijke gelegenheden zijn schoudertassen praktischer. Overigens zijn er ook schoudertassen waarbij je het hengsel los kan klikken en dus ook als clutch kan gebruiken.

Huidverzorging

Naast je outfit en accessoires is het natuurlijk ook belangrijk dat onbedekte huid er mooi uit ziet. Mooie huid wordt meestal gezien als een gezonde stralende huid. Het is natuurlijk niet fijn als je huid zo droog is dat de schilfers eraf komen. Probeer dus voor een feest goed je huid te scrubben en hydrateer je huid daarna goed met een vocht inbrengende crème. Eventueel kan je een crème gebruiken met een beetje olie of glinsters om echt die straling te verkrijgen. Wacht wel even na aanbrengen van de crème of olie, je wilt immers niet dat deze afgeeft op je kleding. Als je nog tijd hebt kan je nog een mooie gellak aanbrengen, als je deze nog niet hebt kan je die hier kopen; gellak kopen. Ten slotte nog een paar pufjes parfum en je bent er helemaal klaar voor!